ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ

ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ
ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ..''ευ''=καλο,τελειο

RADIO-MUSIC

RADIO-MUSIC
OI.METHISTANES

Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Πύρινος εφιάλτης στο Γραμματικό

Σκληρή μάχη με τις φλόγες έδιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου οι πυροσβεστικές δυνάμεις για να κατασβέσουν την πυρκαγιά που ξεκίνησε κοντά στις 10 το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή Μαύρο Βουνό από Σέσι προς Γραμματικό.
Η φωτιά έκαιγε δασικές εκτάσεις και το μέτωπο είχε καλύψει σε όλη του την έκταση το Μαύρο Βουνό.Η φωτιά τα ξημερώματα βρισκόταν μακριά από τον οικισμό του Γραμματικού, ωστόσο υπήρχε κίνδυνος αν κατέβει το λόφο να βρεθεί στην παραλία του Σέσι.
Οι άνεμοι,που νωρίτερα έπνεαν με χαμηλή ένταση,ενισχύονταν.Επί τόπου 20 οχήματα με 60πυροσβέστες.Κατασβέστηκε άμεσα η πυρκαγιά στο Διόνυσο.Σε εξέλιξη βρίσκονταν τα ξημερώματα του Σαββάτου και οι τρεις φωτιές στη Ζάκυνθο,στις Βολίμες,στη θέση Στόμια,και στις Μαριές σε δασικές εκτάσεις.
Υπό μερικό έλεγχο είχε τεθεί από τις πυροσβεστικές δυνάμεις η φωτιά στους Αγίους Αποστόλους στον Κάλαμο στην περιοχή Αγκώνα.
Σημειώνεται ότι από την Πέμπτη το πρωί σε ολόκληρη τη χώρα σημειώθηκαν 107 φωτιές.
Πολύ υψηλός είναι για το Σάββατο ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς για τις περιοχές: Νομαρχίες Λέσβου,Χίου,Σάμου,Ευβοίας,Ανατολικής Αττικής,Δυτικής Αττικής,Αθηνών και Πειραιώς.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

παλι ενοχλησεις ειχα απο
τον τυπο του fb...

γιατι πρεπει να εξηγω
οτι δεν ειμαι ελεφαντας
και να γινονται κροσσια
τα νευρα μου?