ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ

ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ
ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ..''ευ''=καλο,τελειο

RADIO-MUSIC

RADIO-MUSIC
OI.METHISTANES

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Πλήρωσε την απιστία με κόλα στο πέος του

Δύο γυναίκες,που διατηρούσαν σεξουαλικές σχέσεις με τον ίδιο άντρα,συνεργάστηκαν με τη σύζυγό του,για να τον «εκδικηθούν».Τον παρέσυραν σε δωμάτιο ξενοδοχείου,τον έδεσαν στο κρεβάτι και του κόλλησαν το πέος στο στομάχι με ισχυρή κόλα.
Η 48χρονη Τερέζα Ζίμαν είχε δεσμό με τον άπιστο σύζυγο στο Γουισκόνσιν των ΗΠΑ χωρίς να ξέρει ότι είναι παντρεμένος.Τον γνώρισε στο Ίντερνετ,ξεκίνησαν να συναντιούνται σε ξενοδοχεία και αυτή τον ερωτεύτηκε.
Μία μέρα, την πήρε τηλέφωνο η γυναίκα του και της είπε ότι ο άντρας που βλέπει είναι παντρεμένος μαζί της,έχει παιδιά και έχει πολλές παράνομες σχέσεις,τις οποίες χρησιμοποιεί για να βγάζει χρήματα.
Η Ζίμαν παραδέχθηκε ότι όχι μόνο πλήρωνε μόνη της τα ξενοδοχεία,αλλά του είχε δώσει και 3.000 δολάρια.
Η ίδια εντόπισε και μία ακόμα από τις πέντε παράλληλες παράνομες σχέσεις του,την 43χρονη Γουίντι Σιούελ,την πλησίασε και αφού της είπε την αλήθεια,συνεννοήθηκαν με την σύζυγό του για να «του δώσουν ένα μάθημα».Μαζί τους συνεργάστηκε και η Μισέλ Μπελιβό, αδερφή της Σίμαν.
Ο παντρεμένος,το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα,πήγε στο ξενοδοχείο για να συναντήσει τη Ζίμαν.Αυτή του είπε πως θέλει να τον δέσει στο κρεβάτι και να «τον τρίψει εκεί χαμηλά».Έδεσε τα χέρια και τα πόδια του με σεντόνια και του φόρεσε μία μαξιλαροθήκη στο κεφάλι για να μη βλέπει.
Στη συνέχεια,τον έγδυσε και του έκοψε τα εσώρουχα με ψαλίδι.
Ο άντρας άκουσε να χτυπούν την πόρτα και μπόρεσε να διακρίνει μέσα από τη μαξιλαροθήκη τις τρεις γυναίκες να μπαίνουν στο δωμάτιο.
Σύμφωνα με την κατάθεσή του,είδε την Ζίμαν να παίρνει ένα όπλο από την αδερφή της και να τον σημαδεύει στο κεφάλι και το πέος,λέγοντάς του:«είσαι τυχερός που δε με αφήνουν να σε πυροβολήσω».
Στη συνέχεια,η Σιούελ τον ρώτησε «ποια αγαπάς περισσότερο;» και η Ζίμαν «με ποια θέλεις να γεράσεις μαζί;».Η σύζυγός του του είπε «Γίνεσαι πολύ μικρός όταν φοβάσαι».
Η Ζίμαν τον χαστούκισε,πήρε μία πολύ ισχυρή κόλα και κόλλησε το πέος στο στομάχι του.Ο άντρας άρχισε να ουρλιάζει και οι γυναίκες «το έβαλαν στα πόδια»,παίρνοντας το πορτοφόλι,το κινητό και το αυτοκίνητό του.
Ο άντρας κατάφερε να λυθεί μόνος του και κάλεσε την αστυνομία.
Οι τέσσερις γυναίκες κινδυνεύουν με ποινή φυλάκισης μέχρι έξι χρόνια επειδή τον κράτησαν φυλακισμένο,ενώ η Ζίμαν κατηγορείται και με σεξουαλική επίθεση.
Οι κατηγορούμενες αφέθηκαν ελεύθερες με εγγύηση 200 δολαρίων.
«Είμαι πολύ αναστατωμένη.Δυσκολεύομαι να συνέρθω,είμαι ένα συναισθηματικό ράκος και ντρέπομαι πολύ για όλα»,δήλωσε η Σιούελ,η οποία ισχυρίζεται πως συμμετείχε στο σχέδιο γιατί ήθελε μόνο να του πει μερικά πράγματα και να μην τον ξαναδεί ποτέ της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: