ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ

ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ
ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ..''ευ''=καλο,τελειο

RADIO-MUSIC

RADIO-MUSIC
OI.METHISTANES

Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Οι Kiss επιστρέφουν δριμύτεροι

Οι Πέρασαν 11 ολόκληρα χρόνια από τον τελευταίο δίσκο των KISS και πλέον ήρθε η ώρα για τον επόμενο.Αυτός θα ονομάζεται,Sonic Boom.Θα είναι ο 19ος της καριέρας τους και θα κυκλοφορήσει στις αρχές του Οκτώβρη ενώ στις ΗΠΑ και τον Καναδά θα διατίθενται αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα,Walmart.
Αρκετά αισιόδοξοι δείχνουν οι βετεράνοι rockers για τη νέα τους album. Ο μπασίστας, Gene Simmons δήλωσε σχετικά,«Νομίζω πως είναι ότι καλύτερο έχουμε κάνει από το Destroyer (1976)».Επιπλέον τόνισε,«Είναι σαν το Rock n Roll Is Over (1976) να συνάντησε το Love Gun (1977)».
Αξίζει να σημειώσουμε πως το album θα έχει και δύο σημαντικά έξτρα.Ένα best of cd που μέχρι τώρα είχε κυκλοφορήσει μόνο στην Ιαπωνία και ένα dvd με έξι κομμάτια από την πρόσφατη εμφάνιση τους στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.
Οι Kiss που συνεχίζουν ακάθεκτοι να βάθουν τα πρόσωπα τους και να φορούν ότι πιο glam υπάρχει στο πλανήτη rock,θα κάνουν και περιοδεία.Πρώτα στη Β.Αμερική και στη συνέχεια σε όλο τον κόσμο.
Από την θρυλική μπάντα τα μόνο ιδρυτικά μέλη που έχουν απομείνει,είναι ο κιθαρίστας, Paul Stanley και ο μπασίστας,Gene Simmons.Τα φωνητικά συνεχίζουν να ανήκουν και στους δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: