ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ

ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ
ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ..''ευ''=καλο,τελειο

RADIO-MUSIC

RADIO-MUSIC
OI.METHISTANES

Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

«Why not?»: η νέα καμπάνια για την επιστροφή των μαρμάρων

«Why not?» (γιατί όχι;) τιτλοφορείται η νέα καμπάνια για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα,την πραγματοποίση της οποίας ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος των Επιτροπών Επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα.
Η εν λόγω καμπάνια περιέχει μεταξύ άλλων την πραγματοποίηση δημοσκοπήσεων,καθώς και τη συλλογή υπογραφών,ενώ παράλληλα γίνονται και προσπάθειες ώστε να καθιερωθεί «Ημέρα Παρθενώνα»,κάθε χρόνο μέσα στον Ιούνιο.
"Τα Μάρμαρα είναι σαν τα παιδιά μας,σαν να τα απαγάγουν και να τα δίνουν πίσω για τρεις μήνες",είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Επιτροπών Ντέιβιντ Χιλ,απαντώντας στην υπεύθυνη επικοινωνίας του Βρετανικού Μουσείου που έκανε λόγο για τρίμηνο δανεισμό των Μαρμάρων στην Αθήνα.
Ο κ. Χιλ τόνισε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες ου 2012 στο Λονδίνο είναι η καλύτερη περίσταση για τους Βρετανούς και το Βρετανικό Μουσείο να επιστρέψουν τα Μάρμαρα του Παρθενώνα.Οι Επιτροπές Επιστροφών των Μαρμάρων του Παρθενώνα απαρτίζονται από 17 μέλη που εκπροσωπούν 15 χώρες και βρίσκονται στην Αθήνα με αφορμή τα εγκαίνια του νέου Μουσείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: