ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ

ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ
ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ..''ευ''=καλο,τελειο

RADIO-MUSIC

RADIO-MUSIC
OI.METHISTANES

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Η ζωή...τελειοποιείται στα είκοσι οκτώ

Τα 28 έτη είναι η πιο ευτυχισμένη ηλικία για τις γυναίκες,σύμφωνα με μια νέα μελέτη που διεξήγαγαν σε 4.000 γυναίκες ειδικοί της εταιρείας προϊόντων μαλλιών Clairol,θυγατρικής της αμερικανικής πολυεθνικής Ρrocter&Gamble.Οπως είδαν οι ερευνητές,λίγο πριν από το «κατώφλι» των 30 ετών,οι γυναίκες βιώνουν τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αλλά και ευτυχία στην ερωτική ζωή τους.
«Η ηλικία των 28 ετών έχει αναφερθεί ως η περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας κατά την οποία τα μαλλιά και το σώμα βρίσκονται στην καλύτερη φάση τους,με αποτέλεσμα η αυτοπεποίθησή της να βρίσκεται στα ύψη» σχολίασε εκπρόσωπος της εταιρείας. Παράλληλα,όπως προέκυψε από τη μελέτη, στα 28 έτη τους οι γυναίκες βρίσκονται στο απόγειο των σεξουαλικών επιδόσεών τους.
Σύμφωνα με τους ερευνητές,μετά τα 20 έτη οι γυναίκες ξεπερνούν την ανασφάλεια που συνδέεται με την εικόνα τους,ενώ παράλληλα η επαγγελματική ασφάλεια και το σταθερό εισόδημα που αποκτούν,μια σταθερή σχέση αλλά και οι δυνατές φιλίες που συνήθως έχουν δημιουργήσει,συμβάλλουν στο να αισθάνονται αυτοπεποίθηση.
Η ευτυχία αυτή ωστόσο μάλλον είναι παροδική.Οπως φαίνεται,μετά τα 30 έτη το άγχος για τα χρόνια που περνούν καθώς και οι πρώτες ρυτίδες και τα λευκά μαλλιά πλήττουν την αυτοπεποίθηση των γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: