ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ

ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ
ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ..''ευ''=καλο,τελειο

RADIO-MUSIC

RADIO-MUSIC
OI.METHISTANES

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ. blogspot.com

Η εισβολή συγκεκριμένων δημοσιογράφων στο χώρο των blogs είναι το τελικό στάδιο της απόλυτης σήψης και της μη αναστρέψιμης πορείας τους προς το χάος.

Άτομα χωρίς καμία υπόσταση, χωρίς ήθος, χωρίς αξιοπρέπεια, υποτακτικοί και βαστάζοι ενίοτε κομιστών και μετοχοϋπαλλήλων, απέκτησαν αξία μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, εξυπηρετώντας ανώνυμα τους εκβιασμούς, τις αθλιότητες και τις σκευωρίες των εντολέων τους.

Οι άνθρωποι αυτοί επιχειρούν να μετατρέψουν την καταγγελτική αθωότητα των blogs σε επαγγελματικό εργαλείο λάσπης και εκβιασμού.

Γνωστοί λιμοκοντόροι και «γαμπροί» στο δημοσιογραφικό σινάφι για την ανικανότητα, την άγνοια και τις κάτω του μετρίου επιδόσεις τους, κυριολεκτικά υποτακτικοί και χαμάληδες, είδαν το διαδίκτυο ως σωσίβια λέμβο του δικού τους ελλείμματος και πήδηξαν επάνω.

Το μόνο που πέτυχαν, πέρα από ένα εφήμερο μεροκάματο, ήταν να μολύνουν τον όμορφο κόσμο των blogs, που, έτσι κι αλλιώς, τους καταγγέλλει καθημερινά για την άθλια συμπεριφορά τους να χρησιμοποιούν την ανωνυμία ως μπερντέ για να κρύβονται. Τους εργοδότες τους- εργολάβους της λάσπης Γρηγοροσταμάτηδες και κομιστές-μετοχοϋπαλλήλους από αυτό εδώ το βήμα που έχει ταυτότητα και αριθμό, διαβεβαιώνουμε ότι θα τους κυνηγήσουμε, θα τους αποκαλύψουμε και θα τους παραδώσουμε στη χλεύη, όχι μόνον του διαδικτυακού, αλλά και του υπόλοιπου κόσμου.

Με όνομα και επίθετο, όπως έπρεπε να εμφανίζονται και όχι όπως κρύβονται…ΠΥΓΗ:ZOUGLA ONLINE

3 σχόλια:

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

ΦΙΛΕ,ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ! ΟΡΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ ! ΑΣ ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΣΟΥΜΕ -ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ !

Aνεμος είπε...

βαγγέλη μη βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα αν θέλεις διάβασε έγραψα σχετικά καλημέρα

OI.METHISTANES είπε...

@ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ :oloi krinomaste apo to ergo mas file moy..eytihws o laos arhise na toys pernei hampari kai na toys vazei ekei poy
toys axizei..
@anemos:kalo einai na eimaste antikimenikoi kai na min parasiromaste..se akrotites..divasa ayta poy egrapses kai afisa sholio shetika.y.g AS KRATISOYME EMEIS TOYLAHISTWN ENA EPIPEDO..OLOI KATALAVENOYN TI GINETE...