ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ

ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ
ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ..''ευ''=καλο,τελειο

RADIO-MUSIC

RADIO-MUSIC
OI.METHISTANES

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

"Δεν πρέπει να γίνει κάτι με τους «δημοσιογράφους» και τα ΜΜΕ;"


"Συνεχώς και αδιάλειπτα, η χωρίς αμοιβή «δουλειά» των μπλόγκερς αποτελεί αντικείμενο στυγνής εκμετάλλευσης από αμειβόμενους «δημοσιογράφους» και ΜΜΕ.
Βέβαια, στο βαθμό που είχαν τη στοιχειώδη – όχι δεοντολογία – «ευαισθησία», θα έπρεπε να κάνουν μια απλή αναφορά στην «πηγή» της είδησης, ή πληροφορίας, που προβάλλουν...
Όμως, πρόκειται για γαϊδούρια ξεσαμάρωτα, με όλο το σεβασμό στα ευγενικά και πραγματικά ευαίσθητα τετράποδα.
Προχθές, στο ραδιοσταθμό Flash 9,61 ακούσαμε από «δημοσιογράφο» (στην ώρα του Αντώνη Κοκορίκου, που απουσίαζε), ότι γράφεται σε μπλογκ! Καμία αναφορά δεν έκανε ο «έξυπνος» γάιδαρος-δημοσιογράφος στις πηγές της είδησης, που επαναλάμβανε συνεχώς, κομπάζοντας… (το γνωστό από 15 ημέρες ανέκδοτο με τις μαϊμούδες, σε πολλά μπλογκ).
Σήμερα, ο ALPHA είχε κύριο θέμα της αμοιβές των εκλεκτών της Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.
Οι έγκριτοι «δημοσιογράφοι», ΟΛΟΙ τους, το παρουσίαζαν σαν δική τους δημοσιογραφική επιτυχία!
Κι όμως, πρώτα το FARMPRESS (Αυτά είναι λεφτά !!! H Πετραλιά καθόρισε με ΚΥΑ τις αμοιβές των εκλεκτών της), και πολλά άλλα μπλογκ (π.χ. http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/10/blog-post_346.html), το έδωσαν – ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΕΚ – από την Παρασκευή 24 Οκτώβρη 2008.
Μήπως πρέπει να τους ξεφωνίσουμε «λίγο» για την δημοσιογραφική αλητεία;
Αυτοί πλουσιοπάροχα αμείβονται, πλουσιοπάροχες διαφημίσεις λαμβάνουν, αλλά και κρατικές επιχορηγήσεις…
Δεν φτάνει που κλέβουν, σαν κοινοί απατεώνες, τη δουλειά άλλων (που μάλιστα την κάνουν στα μπλογκ αφιλοκερδώς), αλλά δεν έχουν το θάρρος να πουν που την έκλεψαν!
Θα προτείναμε να δούμε το ζήτημα…"

Δεν υπάρχουν σχόλια: