ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ

ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ
ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ..''ευ''=καλο,τελειο

RADIO-MUSIC

RADIO-MUSIC
OI.METHISTANES

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΠΓΔΜ ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ


Το Κυπριακό Δίκτυο Δράσης τής Αμερικής, http://www.cyprusactionnetwork.org, κινητοποιεί τα μέλη τών κοινοτήτων, με τήν στήριξη τής Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής και άλλους ομόπνους ακτιβιστές για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ακριβώς απέξω από την αποστολή τών Ηνωμένων Πολιτειών στα Ηνωμένα Εθνη, στην καρδιά τού Μανχάτταν.

Όλοι όσοι πιστεύουν στην δικαιοσύνη και απαιτούν την διατήρηση τών δημοκρατικών αξιών στήν Αμερική, παροτρύνονται να μας ακολουθήσουν.

ΠΓΔΜ - Υπεύθυνη τής πολιτιστικής Γενοκτονίας κατά τής ιστορικά θεμελιωμένης Ελληνικής κοινότητας, κατ’επανάληψη αμετανότητη και λανθασμένη ιστορικά, πρώην συνεργάτης τών Ναζί , ένοχη για Κομμουνιστικά εγκλήματα κατά τής ανθρωπότητας, αδιάντροπη παραβιάστρια τών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πρέπει να ερευνηθεί όπως πρέπει, από το Τμήμα τών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τού Στέϊτ Ντιπάρτμεντ τών ΗΠΑ–για τήν άρνηση και στέρηση από τούς Έλληνες τής Ελληνικής των ταυτότητας και Ελληνικής ιθαγένειας.


Η κυβέρνηση τής ΠΓΔΜ ( με την πρωτεύουσά της τα Σκόπια) έχει μακρόχρονη πολιτιστικά γενοκτόνα ανθελληνική παράδοση, αφού το προηγηθέν Κομμουνιστικό καθεστώς δια τής βίας μετέφερε Έλληνες υπηκόους , και πριν από αυτό το φιλοναζιστικό καθεστώς δια τής βίας κατέλαβε την Ελληνική γη, βάζοντας στόχο τούς Έλληνες με σφαγές και βασανιστήρια.

Όλες οι κυβερνήσεις τής ΠΓΔΜ, με τη χρήση βίας, ρατσιστική προπαγάνδα και επίσημη ρατσιστική μεροληπτική συμπεριφορά μέχρι σήμερα, έχουν στερήσει από τούς Έλληνες τήν ακεραιότητά τους σαν ξεχωριστών ανθρώπων, με τη βίαια χρήση αφομοιωτικών μηχανισμών η ολοκληρωτικών από την πλειοψηφική Σλαβόφωνη κουλτούρα τρόπων νομοθετικά και διοικητικά κατοχυρωμένων, η με άλλα δραστικά μέτρα συμπεριλαμβανομένου και τού τρόμου.

Σύμφωνα με το Άρθρο 15 τής Παγκοσμίας Διακήρυξης τών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, υιοθετημένο και πιστοποιημένο από τη Γενική Συνέλευση, τού ψηφίσματος 217 Α τής 10ης Δεκεμβρίου τού 1948.

1. Καθένας έχει το δικαίωμα τής εθνικότητας.
2. Κανένας δεν μπορεί αυθαίρετα να στερηθεί την εθνικότητά του η να τού αρνηθεί το δικαίωμα να αλλάξει την εθνικότητά του.

Το άρθρο 17 τών Ηνωμένων Εθνών τού Σχεδίου τής Διακήρυξης τών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τών Γηγενών Ανθρώπων( 26 Αυγούστου 1994) [ 4] χρησιμοποιεί τη φράση «πολιτιστική γενοκτονία». Το πλήρες άρθρο έχει ως εξής:

Οι Γηγενείς άνθρωποι έχουν συλλογικό και ατομικό δικαίωμα να μην αποδεχθούν την εθνική και πολιτιστική τους γενοκτονία, συμπεριλαμβανομένης τής πρόληψης και επανόρθωσης για:

( α) Οποιαδήποτε πράξη που έχει στόχο η την επίδραση τής στέρησης τους από την ακεραιότητά τους ως ευδάκριτους λαούς, η από τις πολιτιστικές αξίες η τις εθνικές τους ταυτότητες;
( β) Οποιαδήποτε πράξη που έχει στόχο η την επίδραση τής απαλλοτρίωσης τών εδαφών τους, η τών πόρων τους
( γ) Οποιαδήποτε μορφή μεταφοράς πληθυσμών που έχει στόχο η επίδραση στήν παραβίαση η υπονόμευση οποιωνδήποτε από τα δικαιώματά τους;
( δ) Οποιαδήποτε μορφή αφομοίωσης η ολοκλήρωσης από άλλους πολιτισμούς η τρόπους ζωής που τούς επιβάλλονται νομοθετικά, διοικητικά η με άλλα μέτρα;
(ε) Οποιαδήποτε μορφή προπαγάνδας που κατευθύνεται ενάντια τους;


Η ΠΓΔΜ είναι ένοχη όλων τών ανωτέρω αναλυμένων υπο-άρθρων.

Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ θα απαιτήσει ένα τέλος στις συνεχόμενες παραβιάσεις τής ΠΓΔΜ, να αρνείται την Ελληνική ταυτότητα και την Ελληνική ιθαγένεια , καλώντας το Στέϊτ Ντιπάρτμεντ τών Ηνωμένων Πολιτειών να διερευνήσει δημόσια και σε βάθος τήν παραβίαση τών ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά τής ελληνικής κοινότητας.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν επιγραφές και Ελληνικές σημαίες. Οι ομιλητές θα είναι ενεργά κοινοτικά στελέχη και εμπειρογνώμονες τών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και σύνολα ζωντανής οργανικής μουσικής από τη Μακεδονία. Παρακαλώ, λάβετε υπόψιν σας ότι οι κοινοτικές υποθέσεις στη Νέα Υόρκη δεν επιτρέπουν οι επιγραφές και τα εμβλήματα να αναρτύζονται σε ξύλινα κοντάρια, παρά μόνο σε ύφασμα και χαρτί.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ αναλαμβάνει την διανομή χιλιάδων ενημερωτικών φυλλαδίων, αυτοκόλλητων ετεικεττών, μπλουζών και ειδικών πακέτων για τόν Τύπο.


Τα εμβλήματα θα επιδείξουν τα εξής συνθήματα

«ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΦΥΡΟΜ, ΚΛΟΠΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ 3000 ΧΡΟΝΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

“SHAME ON FYROM , IDENTITY THEFT OF THE 3,000 YEAR GREEK HERITAGE OF MACEDONIA”

«ΦΥΡΟΜ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ»

“FYROM STOP ABUSING THE HELLENIC COMMUNITY”

«ΦΥΡΟΜ ΈΝΟΧΗ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ»

“FYROM GUILTY OF GREEK CHILD ABDUCTION”

« ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ:

1949 28,000 ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΕΣ ΒΙΑΙΑ ΜΕΤΕΦΕΡΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΦΥΡΟΜ

“ COMMUNIST BRUTALITY:

1949 28,000 GREEK CHILDREN FORCIBLY TRANSFERRED BY CRIMINAL FYROM”



Παρακαλώ ενωθείτε μαζί μας έξω από τήν Αποστολή τών ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, για να στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα, ότι οι ‘Ελληνες δεν θα ζουν στο φόβο.

========================
Cyprus Action Network of America (CANA)
2578 Broadway #132
New York, NY 10025
New York: Tel. 917-699-9935
Email: cana@cyprusactionnetwork.org
www.cyprusactionnetwork.org
========================
Το Κυπριακό Δίκτυο Δράσης τής Αμερικής ( CANA) είναι κίνημα βγαλμένο από τη βάση, μη κερδοσκοπικό, που υποστηρίζει τη γνήσια αυτοδιάθεση και τα ανθρώπινα δικαιώματα για τόν λαό τής Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: