ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ

ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ
ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ..''ευ''=καλο,τελειο

RADIO-MUSIC

RADIO-MUSIC
OI.METHISTANES

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Αυτά είναι τα πρώτα 50 Ελληνικά blog

Ένα δύσκολο και επίπονο εγχείρημα ξεκίνησε. Να μετρήσουμε τα ελληνικά blogs ! Και όταν λέμε να μετρήσουμε δεν εννοούμε πόσα είναι, αλλά ποιά είναι τα πρώτα σε επισκέψεις. Μοναδικός τρόπος και μοναδικό μας εργαλείο η, να την πούμε, AGB του παγκόσμιου ιστού, alexa που μετράει τι επισκέπτεται κάθε χρήστης που έχει εγκαταστήσει την μπάρα της (Alexa Toolbar) στον browser του.Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα εντελώς αξιόπιστο σύστημα μέτρησης αλλά είναι τουλάχιστον ενδεικτικό και το μοναδικό που διαθετουμε αυτή τη στιγμή. Αν κάποιος έχει κάποια διαφορετική πρόταση ευχαρίστως να την μελετήσουμε. Άλλωστε η δικιά σας βοήθεια είναι απαραίτητη γιά την επιτυχία και τη συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία αυτού εδώ του συστήματος μέτρησης.


Αν λοιπόν είσαι συγγραφέας-διαχειριστής κάποιου ελληνικού ιστολογίου και θέλεις να κάνουμε εμείς την μέτρηση του στείλε μας το link του στο email μας top.greek.blogs@gmail.com ή γράψε στα σχόλια. Επίσης αν έχεις μετρήσει το blog σου και βλέπεις ότι πρέπει να είναι στο TOP 50, απλά ενημέρωσε μας και αμέσως θα διορθώσουμε την παράλλειψη μας. Διότι πρέπει να πούμε ότι αυτό το top σίγουρα έχει ελλείψεις. Σίγουρα κάποια ιστολόγια μας έχουν διαφύγει, άνθρωποι είμαστε, εδώ είναι που χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων σας γιά να έχουμε αυτό το TOP 50 όσο καλά ενημερωμένο γίνεται. Ενημερώστε μας γιά την οποιαδήποτε παράλλειψη ή αδικία.




Επίσης να πούμε ότι δεν είναι απαραίτητο να μας ενημερώνετε μόνο όταν το blog σας έχει τέτοια θέση ώστε να πρέπει να είναι μέσα στο top 50 αλλά και όταν πλησιάζει. Θα υπάρχουν πολλαπλά monitors που θα παρακολουθούν και ιστολόγια που είναι έξω από τα πρώτα, δύσκολο και αυτό το εγχείρημα και χρονοβόρο αλλά ελπίζουμε και με τη δικιά σας βοήθεια (θα το επαναλαμβάνουμε συνεχώς) να τα καταφέρουμε.

Αυτά γιά αρχή, θα ακολουθήσουν και άλλα posts που θα διευκρινίζουν τις λεπτομέρειες και θα σας ενημερώνουν συνεχώς γιά το οτιδήποτε.

Read more... http://top-greek-blogs.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: