ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ

ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ
ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ..''ευ''=καλο,τελειο

RADIO-MUSIC

RADIO-MUSIC
OI.METHISTANES

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ανοίξτε τα σύνορα να πάνε στην Ευρώπη οι μετανάστες

Από τη στιγμή που η ΕΕ δεν παίρνει μέτρα για να σταματήσει αυτή η επέλαση.
Δεν μπορεί η Ελλάδα να μεταβληθεί σε στρατόπεδο συγκέντρωσης όλων των κολασμένων
Αν η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίσει να κλείνει τα μάτια στη λαθρομετανάστευση που έχει πνίξει την Ελλάδα και αποτελεί εύφλεκτη ύλη, που κάθε στιγμή από δω και πέρα μπορεί να εκραγεί και να οδηγήσει σε καταστάσεις ανεξέλεγκτες, και δεν πάρει μέτρα που θα σταματήσουν αυτήν τη ροή, απαιτώντας από την Τουρκία να κλείσει τις διόδους, ελέγχοντας τα σύνορά της, η Ελλάδα δεν έχει άλλη επιλογή από τον ωμό εκβιασμό.
Ανοίγουμε τα σύνορα να φύγουν προς Ευρώπη (είτε δίνοντάς τους άσυλο, είτε όχι), όπως ζητούν και είναι ο μύχιος πόθος τους και το όνειρό τους, όλοι οι εδώ Αφγανοί, Πακιστανοί, Σομαλοί, Αλγερινοί, Μαροκινοί και απ’ όπου αλλού έχουν έρθει.
Τους βάζουμε σε καράβια για Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία και αν τολμούν τα βουλιάζουν… Είναι η μόνη πλέον διέξοδος για να σταματήσει η Ελλάδα να είναι στρατόπεδο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών.
Και να βάλει τέλος στην άθλια συμφωνία του Δουβλίνου, που ηλιθιωδώς υπογράψαμε και η ΕΕ να αναλάβει όλο το κόστος και το έργο της επανεισδοχής των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους.
Αφού προηγουμένως η κάθε χώρα της ΕΕ πει πόσους χρειάζεται να κρατήσει, εξασφαλίζοντάς τους δουλειά και αποδοχές με ό,τι ισχύει για τους γηγενείς. Υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι θα νομιμοποιηθούν και θα έχουν όλοι χαρτιά!
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
http://nationalpride.wordpress.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: