ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ

ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ
ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ..''ευ''=καλο,τελειο

RADIO-MUSIC

RADIO-MUSIC
OI.METHISTANES

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Σβήνουν “στα κρυφά” χρέη 24 δισεκατομμυρίων

Εκείνη η ρύθμιση που αναγκάστηκε να πάρει πίσω ο υπουργός Οικονομικών καθώς απειλούσαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να μην ψηφίσουν επανέρχεται “κρυμμένη” μέσα στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο και είναι πολλοί εκείνοι που μιλούν για εμπαιγμό.
Πρόκειται για τη ρύθμιση για διαγραφή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 24 σισεκατομμυρίων την οποία ο Γ. Παπακωνσταντίνου όχι... απλά είχε υποσχεθεί από το βήμα της Βουλής ότι θα την αλλάξει, αλλά και πως θα δώσει στη δημοσιότητα και τη λίστα με τα ονόματα των μεγαλοκαρχαριών που δεν πληρώνουν τις οφειλές τους. Μόλις χθες μάθαμε ότι η ρύθμιση, σχεδόν ίδια και απαράλλαχτη, βρίσκεται στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο που πάει στη Βουλή. Οι βουλευτές το κατάλαβαν και ζήτησαν εξηγήσεις για να λάβουν την εξής απάντηση από το κ Κουσελά: η λίστα θα διαμορφωθεί αφ' ότου υπάρξει η νομοθετική ρύθμιση”.
Με λίγα λόγια, όπως σχολίασαν και κάποιοι βουλευτές ... ψηφίστε πρώτα και μετά βλέπουμε.
Τώρα η Κυβέρνηση λέει ότι η ρύθμιση δεν αποσύρθηκε γιατί είχε κάτι επιλήψιμο, αλλά γιατί χρειαζόταν διορθώσεις... έγιναν; Αν ναι γιατί υπάρχουν ακόμη οι αντιδράσεις των βουλευτών της;
Πηγή:7news

Δεν υπάρχουν σχόλια: