ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ

ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ
ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ..''ευ''=καλο,τελειο

RADIO-MUSIC

RADIO-MUSIC
OI.METHISTANES

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Και όμως! Κόψαμε το (παράνομο) κάπνισμα

Δύο εβδομάδες από την απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς δημόσιους χώρους, μεταφορικά μέσα και χώρους εργασίας στην Ελλάδα,το μέτρο δείχνει να εφαρμόζεται.Το καλοκαίρι ευνοεί τον σεβασμό του νόμου,αλλά η δυσαρέσκεια παραμένει και προβλέπεται, ότι θα κορυφωθεί το Φθινόπωρο.
Αναλογικά με τον πληθυσμό μέχρι σήμερα,έχουν γίνει περίπου 600 κλίσεις στην τηλεφωνική γραμμή 1142,για καταγγελίες παράβασης του νόμου σε διάφορους χώρους.Από τις 40.000 κλίσεις που έχουν γίνει από την 1η Ιουλίου στην ειδική γραμμή,το 92%, είναι από ανθρώπους που συμφωνούν με το μέτρο και ζητούν πληροφορίες ως προς την εφαρμογή του σε ειδικές περιπτώσεις.
Εν τω μεταξύ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες,υιοθέτησε την πρόταση σύστασης του Συμβουλίου Υπουργών σύμφωνα με την οποία,τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πρέπει να θεσπίσουν νομοθετικές διατάξεις για την προστασία των πολιτών από την έκθεση στον καπνό έως το 2012

2 σχόλια:

sugarray είπε...

Τα στοιχεία είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Σίγουρα το καλοκαίρι ευνοεί τον περιορισμό του καπνίσματος στους εσωτερικούς χώρους και το μέτρο θα δοκιμαστεί κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα εξελιχθούνε ομαλά.

Ανώνυμος είπε...

Metaxy ton aition to poto kai to kapnisma…2 epikindynoi ethismoi stis meres mas. Poso mallon o syndyasmos kai ton dyo. As kopsoume toulaxiston to ena…Kai an theloume na pinoume kanena krasaki pou kai pou, tora kai me to nomo einai mia kali eykairia na appalaxtoume apo to tsigaro