ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ

ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ
ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ..''ευ''=καλο,τελειο

RADIO-MUSIC

RADIO-MUSIC
OI.METHISTANES

Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Πόρισμα «καταπέλτης» του ΠΑΣΟΚ για Παυλίδη

Κόλαφος φαίνεται να είναι το πόρισμα του ΠΑΣΟΚ για τον τέως υπουργό Αιγαίου, Αριστοτέλη Παυλίδη, σημεία του οποίου φέρνει στο φως η «zougla.gr».
Με τους βουλευτές της αντιπολίτευσης να λένε ότι στην υπόθεση Παυλίδη η βόμβα θα σκάσει από την ερχόμενη εβδομάδα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι «μίλησαν» οι λογαριασμοί και με την πολιτική αντιπαράθεση να φτάνει στο ζενίθ, η «zougla.gr» αποκαλύπτει το πόρισμα, με το οποίο το ΠΑΣΟΚ φέρεται να ζητάει την ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία του τέως υπουργού Αιγαίου, Αριστοτέλη Παυλίδη.
Ήταν υπουργός Αιγαίου τότε και με τις προτροπές του και τις παραινέσεις του προκάλεσε εν γνώσει του στον Παναγιώτη Ζαχαρίου (στενός συνεργάτης του υπουργού) την απόφαση να τελέσει την αξιόποινη πράξη της εκβίασης του εφοπλιστή Φώτη Μανούση (ο άνθρωπος που κατήγγειλε τον υπουργό και το συνεργάτη του) προκειμένου να αποκομίσει τόσο ο ίδιος ο Παναγιώτης Ζαχαρίου όσο και ο Αριστοτέλης Παυλίδης παράνομο περιουσιακό όφελος. Σε ένα ογκώδες κείμενο, το ΠΑΣΟΚ εστιάζει στο σκεπτικό της παραπομπής Παυλίδη σε δώδεκα σημεία, προσπαθώντας σ’ αυτό το πόρισμα να ενώσει το παζλ των μαρτυριών και των καταθέσεων, έτσι όπως τα «έζησαν» και τα ερμήνευσαν κομμάτι –κομμάτι οι βουλευτές του, μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής.
Οι πληροφορίες που έρχονται από το στρατόπεδο της αντιπολίτευσης λένε ότι τα χειρότερα για τον κύριο Παυλίδη έρχονται.
Μιλάνε για ένα μεγάλο ποσό, το οποίο ακόμη δεν μπορεί να διασταυρωθεί λόγω του Σαββατοκύριακου για να διαπιστωθεί αν είναι στο δρόμο της νομιμότητας ή σε «παράνομο» μονοπάτι διακίνησης χρήματος.

1 σχόλιο:

admin είπε...

super to blog sou!!egina anagnwsths