ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ

ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ
ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ..''ευ''=καλο,τελειο

RADIO-MUSIC

RADIO-MUSIC
OI.METHISTANES

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Γιατί οι ΗΠΑ αποθήκευση όπλων στο Ισραήλ;

Γιατί οι ΗΠΑ αποθήκευση όπλων στο Ισραήλ;ρίτερα σήμερα θα αναφερθεί σε ένα ασυνήθιστο και μεγάλη αποστολή όπλων που αποστέλλονται μέσω θαλάσσης από την Ελλάδα προς το Ισραήλ από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Το Πεντάγωνο έχει μετακινηθεί γρήγορα για την έκδοση άρνησης λέγοντας ότι η αποστολή δεν έχει να κάνει με την κατάσταση στη Γάζα. Reuters, ο οποίος έσπασε την αρχική ιστορία εισαγωγικά Άμυνας προσωπικό. Air Force Lt. Στήλη Πάτρικ Ράιντερ, ένας εκπρόσωπος του Πενταγώνου, δήλωσε ότι δεν θα σχολιάσει ναυτιλιακές γραμμές, για λόγους ασφαλείας, αλλά επιβεβαιώνεται η μεταφορά των πυρομαχικών που το Ισραήλ είχε προγραμματιστεί. "Η παράδοση των πυρομαχικών είναι ένα προ-τοποθετημένο αμερικανικών αποθεμάτων πυρομαχικών στην Ισραήλ, σύμφωνα με congressionally εξουσιοδοτημένος 1990 συμφωνία μεταξύ των ΗΠΑ και του Ισραήλ, "είπε Ryder. "Αυτή η αποστολή έχει προγραμματιστεί στο παρελθόν και δεν είναι συνήθης για τη στήριξη της τρέχουσας κατάστασης στη Γάζα." Μπορούμε να κατανοήσουμε το Πεντάγωνο την επιθυμία του για την απόσταση της μεταφοράς, από τις συγκρούσεις στη Γάζα, αλλά τίθεται το ερώτημα γιατί τα αποθέματα είναι να αυξηθεί σε αυτό το ώρα;

Θα μπορούσε να είναι ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ θεωρεί ότι οι δυνατότητες της Γάζας σύγκρουσης να διευθετηθεί σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση, η οποία μπορεί να υπαγορεύσει τη συμμετοχή των ΗΠΑ. Χεζμπολάχ έχει δείξει μέχρι στιγμής αυτοσυγκράτηση, όμως θα πρέπει να ερώτημα για πόσο χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει. Χεζμπολάχ, θεωρείται από πολλούς ως πληρεξούσιο για το Ιράν, μπορεί να μην εμπλέκονται άμεσα, αλλά θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει απατεώνες οι παλαιστινιακές οργανώσεις στο Λίβανο, ως πληρεξούσιος. Ήδη κάποια πυραυλοβολίδες που έχουν ξεκινήσει από το Λίβανο αύξηση των ισραηλινών φόβο ένα δεύτερο μέτωπο, αλλά η Χεζμπολάχ αρνήθηκε ότι απέλυσε τους. Ίσως δεν έχουν απολύθηκε από την ίδια, αλλά δεν είναι ένα μέτρο-fetched θεωρία ότι η Χεζμπολάχ δεν σταματήσει μια φατρία αδίστακτους που καίνε τους, είτε με τη σιωπηρή ή σιωπηρή άδεια. Ένα δεύτερο μέτωπο από το Λίβανο θα μπορούσε να είναι ένα βήμα προς την κατεύθυνση μιας ευρύτερης περιφερειακής πυρκαγιά. Ωστόσο, λόγω αμερικανική επιρροή στο Λίβανο, μια τέτοια διαίρεση της σύγκρουσης με το Ισραήλ δεν θα απαιτείται η συμμετοχή των ΗΠΑ. Η Συρία είναι απίθανο να ξεκινήσει έναν πόλεμο με το Ισραήλ, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να αποτελέσει καταλύτη. η σημερινή αμερικανική κυβέρνηση άφησε να χαθεί μια χρυσή ευκαιρία με τη Συρία να ξεκινήσουν διπλωματικές σχέσεις. Αρκετές από τις ΗΠΑ "σύμμαχοι έχουν ακολουθήσει αυτή την οδό, μεταξύ των οποίων η Γαλλία και η Βρετανία. Συρία, ως εκ τούτου, τοποθεσία κάπου στη μέση του φάσματος των ΗΠΑ αφορά - δεν αποτελεί σύμμαχο όπως είναι η Αίγυπτος και η Ιορδανία, όπως ήταν πριν από τη σύγκρουση στη Γάζα, αλλά ασφαλώς δεν έχει κανένα φίλο αυτή τη στιγμή.

Που φέρνει την προσοχή πίσω στο Ιράν. Είναι η αμερικανική αποστολή όπλων την αύξηση του αποθέματος στο Ισραήλ στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την απαίτηση της απεργίας Ιράν; Η αποστολή όπλων είναι μεγάλη και ασυνήθιστη. Το πλοίο ναυλωμένο για την παράδοση έχει χωρητικότητα 989 20 ποδών. Αυτό είναι μια μεγάλη αποστολή της είναι ό, τι οι ΗΠΑ έχουν την αποστολή να αποθηκεύει σε ισραηλινό έδαφος. Το πλοίο είχε ζητηθεί να είναι ικανό να μεταφέρει 5,8 εκατομμύρια λίρες όπλο του φορτίου - και πάλι ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσό, σύμφωνα με μεσίτες εξοικειωμένοι με τη βιομηχανία. Ποιες θα ήταν οι ΗΠΑ χρειάζονται σε δυνητικά μεγάλου όγκου και των μεγάλων αριθμών, που αποθηκεύονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για κάποια δράση. Το προφανές συμπέρασμα θα ήταν ότι οι ΗΠΑ είναι ναυτιλίας προβλέπεται εξειδικευμένων ανθρακαποθήκη busters ότι θα μπορούσε να είναι αποτελεσματικό κατά την βαριά οχυρωμένη ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Πολλοί αναλυτές έχουν εικασίες ότι οι Ισραηλινοί δεν θα έχει την στρατιωτική ικανότητα για να καταστρέψει τις ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις εκκολαπτόμενη, μόνο η καθυστέρηση της προόδου τους. Είναι πιθανό, λοιπόν, ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να έχουν ειδικεύονται εξοπλισμών στην περιοχή τους θα πρέπει να είναι η ανάγκη να βρεθεί στο Ιράν.

Ακόμη και αν το σενάριο αυτό φαίνεται ελκυστικό, ακόμη δεν μπορεί να είναι η όλη ιστορία σύμφωνα με ορισμένους έχουμε μιλήσει στην περιοχή. Γιατί θα το αμερικανικό πλοίο αυτά τα όπλα στο Ισραήλ και τη μία να μην έχει πολλές βάσεις στην περιοχή; Ακόμη και με τη δυνατότητα των ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν το Ιράκ ως βάση για τη δρομολόγηση ενός Ιράν επίθεση απαγορεύεται ρητώς βάσει του πρόσφατα υπεγράφη συμφωνία SOFA (που επιτρέπει την επέκταση της αμερικανικής παρουσίας στο Ιράκ), οι ΗΠΑ εξακολουθούν να έχει πολλές άλλες περιφερειακές επιλογές. Είναι η απεργία κατά του Ιράν, αν συμβεί, θα ανεβεί από το Ισραήλ; Είναι η ξαφνική ώθηση της, μετά από 7 χρόνια ανεχθεί επιθέσεις της Χαμάς με πυραύλους, για να καταργήσετε την Γάζα ιρανών επηρεάζεται-Χαμάς; Είναι μια ενδιαφέρουσα θεωρία συνομωσίας. Οι ΗΠΑ θα μπορούσαν κάλλιστα να αποθηκεύει τα απαραίτητα όπλα στο Ισραήλ, ρετρό ταιριάζουν τα πιο προηγμένα πολεμικής αεροπορίας στην περιοχή (Ισραήλ) για την παροχή εξειδικευμένων πυραύλων; Επίσης, θα εξηγήσει την άκρα επιφυλακτικότητα των ΗΠΑ να παρέμβουν περιορίζοντας την ισραηλινή επιδρομή στη Γάζα. θα μπορούσε επίσης να εξηγήσει το μέγεθος των ισραηλινών κάθαρση της Γάζας και τη σχετική συναίνεση της Fatah, οι οποίοι θα μπορούσαν να κληρονομήσουν ένα οριζοντιώνεται Λωρίδα της Γάζας σχετικά ελεύθερη επιρροή της Χαμάς. Είναι η κερδοσκοπία, αλλά αυτή τη στιγμή, αλλά θα παρακολουθούν τις συνήθειες τους επόμενους μήνες για να δείτε αν αναρτήσεις αποδείξεις για να υποστηρίξουν αυτή τη θεωρία.

Υπάρχει ακόμη μια θεωρία γύρω από την πλωτή καφενεία της περιοχής. Αυτή η όπλα προορίζονται για παράδοση σε Fatah. Εξοπλίζουν Fatah αν έχουν φτάσει, όπως ορισμένοι ύποπτος, σε συμφωνία με το Ισραήλ είναι βέβαιο ότι θα τους δώσει ένα πλεονέκτημα έναντι της Χαμάς. Ισραήλ, η Χαμάς θα μπορούσε να χτυπήσει ένα σοβαρό πλήγμα, και η έξοδος από την rearmed και reequipped Fatah για να ολοκληρώσουμε το έργο. Η Χαμάς έχει κάνει πριν από τους ισχυρισμούς σχετικά με τις ΗΠΑ για την προμήθεια όπλων Fatah, αλλά ο όγκος αυτής της αποστολής των ΗΠΑ φαίνεται να υπονοεί περισσότερα από τα παραδοσιακά μικρά όπλα. 949 εμπορευματοκιβώτια των όπλων είναι πολύ μικρά και ελαφρά όπλα, και αν πιστεύουμε ότι το Πεντάγωνο την Sre όπλα δεν προοριζόταν για το Ισραήλ, τότε θα κάνει μια ενδιαφέρουσα ερώτηση - τι είναι μέσα στα δοχεία και Πού πάνε; Αυτό είναι ένα θέμα για την παρακολούθηση , και εμείς θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις για να δούμε αν μπορούμε να καταλάβουμε το μυστηριώδες περιεχόμενο και ο προορισμός τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: