ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ

ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ
ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ..''ευ''=καλο,τελειο

RADIO-MUSIC

RADIO-MUSIC
OI.METHISTANES

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ – Πως ο Χαρδαβέλας “ξεβράκωσε” το Ελληνικό κράτος…

Ο Χαρδαβέλας ξεβράκωσε το μεταπολιτευτικό Ελληνικό κράτος. Καθηγητές Πανεπιστημίου με δικές τους έρευνες καθώς και με Αμερικανικές και Γαλλικές μελέτες απέδειξαν ότι η Ελλάδα είναι γεμάτη φυσικό αέριο που αόρατα χέρια σταματάνε κάθε εξέλιξη εκμετάλλευσης του .ΑΠΟ ΤΟ 1974. Και δεν μιλάμε για το Αιγαίο που ο "αείμνηστος" Ανδρέας σακάτεψε στο Νταβός. Μιλάμε για...

κοιτάσματα σε Κρήτη και Ιόνιο. Κοιτάσματα που η νέα τεχνολογία απέδειξε ότι είναι απίστευτου μεγέθους και αξίας.
Μόνο στο κόλπο του Μεσσάρα οι επιστήμονες είπαν ότι υπάρχουν 3 τρις κυβικά μέτρα φυσικού αερίου! Αν δοθεί η περιοχή σε εταιρεία και το Ελληνικό κράτος κρατήσει το 20% θα εισρεύσουν στα ταμεία του 170 δις ευρώ και θα λύσει τόσο το χρέος όσο και για 50 χρόνια το ενεργειακό θέμα της κεντρικής Ευρώπης! Δηλαδή αντί ναπετσοκόβουμε μισθούς θα μπορούσαμε να ξεκινάγαμε εξορύξεις που θα μας φόρτωναν λεφτά και θέσεις εργασίες για τα ναυπηγεία, τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, τα διυλιστήρια κτλ. Θα σώζαμε την Ελλάδα χωρίς να ματώσει ο Έλληνας!
Στη Κρήτη τρυπάνε για νερό και βγαίνει φυσικό αέριο. Υποθαλάσσια ηφαίστεια στη περιοχή βγάζουν καθημερινά τεράστιες ποσότητες.
Στη πρώτη εκπομπή για το θέμα, τον Απρίλη είχε παρέμβει ο υφυπουργός Μανιάτης που προανήγγειλε τη δημιουργία Φορέα Υδρογονανθράκων μέσα σε 2 εβδομάδες ώστε να αρχίσει η συστηματική προσπάθεια εκμετάλλευσης. Χθες μετά από τόσους μήνες ο Χαρδαβελας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υφυπουργό Μανιάτη για να δει τι γίνεται με τον Φορέα και η απάντηση του Μανιατη ήταν "ουδέν σχόλιο"!!!
Δεν ντρέπεστε ρε πολιτικάντηδες να υπόσχεστε ουσιαστικά την οικονομική σωτηρία της χώρας (διότι αυτό σημαίνει για την Ελλάδα η εξόρυξη του φυσικού αερίου) ζωντανά στη τηλεόραση και μετά από μήνες να κάνετε τουμπεκί? Τι πιέσεις δέχθηκες υφυπουργέ? Γιατί δεν τις κατονομάζεις? Γιατί δεν παραιτείσαι αν προδότες ή συγκυρίες δεν σου επιτρέπουν να επιτελέσεις το έργο για το οποίο πληρώνεσαι από το υστέρημα του λαού; Φυσικά είναι γλυκιά η καρέκλα και τα φράγκα. Ντροπή ρε!
Και φυσικά εκτός του σάπιου πολιτικού κόσμου που από το 1974 θάβει κάθε προσπάθεια εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου έχουμε και τους δημοσιογράφους.Αλγεινη εντύπωση και ερωτηματικά προκαλεί η μηδενική αναφοράά στο θέμα του Χαρδαβελα για το φυσικό αέριο από τους συναδελφους του ακόμα και από το ιδιο του το κανάλι το Alter! Δεν ασχολείται με το θέμα ούτε ο Αυτιάς, ουτε ο Χατζηνικολάου! Για ποιο λόγο?
Οι ξένοι γνωρίζουν ότι είμαστε το πλουσιότερο σε ορυκτά μελος της ΕΕ (υπάρχει δημοσιευμένη μελέτη). Ειναί τυχαία τα Μνημονια τα οποια συνυφαίνονται με θεματα εθνικης κυριαρχίας? Οι ξενοι θέλουν με την απειλή μη-καταβολής κάποιας από τις δοσεις, να μας πάρουν για ναέ κομμάτι ψωμί περιοχές γεμάτες σε καθαρό φυσικό αέριο (και πετρέλαιο). Η Μπιρμπίλη ασχολείται με ανεμόμυλους (Δον Κιχώτης ή εντεταλμένη υπηρεσία?) και ο λαός κοιμάται. Η Κύπρος με πολύ μικρότερα κοιτάσματα ξεκίνησε την εκμετάλλευση του φυσικού αερίου.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1974!
ΠΙΕΣΤΕ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ.
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!

|

Δεν υπάρχουν σχόλια: